جلسه آغازین (Kick-off) پروژه استقرار نظام مدیریت دانش در شهرداری اصفهان برگزار شد.
با رشد و محوریت روزافزون اقتصاد دانایی محور، سازمان های خدماتی خصوصا نهادهای مدیریت شهری به عنوان نهادهایی اثرگذار در ساختار اجتماعی و اقتصادی کشور، بایستی به مکانیزم ها و ابزارهای کشف، نگهداری و مدیریت دانش خود مجهز شوند. یک شهرداری می تواند با در اختیار داشتن فرایندها و سامانه های اثربخش مدیریت دانش، راندمان و بهره وری افراد، واحدها و فرایندهای خود را افزایش دهد، زمان انجام فرآیندهای حرفه ای و کارشناسی را کاهش دهد، بر دانش و تجربیات مدیران و افراد با تجربه احاطه داشته باشد، از انجام اشتباهات و دوباره کاریهای خرد و کلان در سطح گسترده جلوگیری نماید و علاوه بر حفظ و ارتقا ارتباط با مخاطبان بر پایه دانش مرتبط با هر مخاطب، نرخ نوآوری و ارائه خدمات مبتکرانه به آنها را افزایش دهد.
استقرار نظام مدیریت دانش در شهرداری اصفهان
شهرداری اصفهان بنا بر فراخوان رسمی شماره 50 خود با عنوان طراحی و استقرار نظام مدیریت دانش در شهرداری اصفهان مورخ 18 فروردین 1394 تمایل خود را برای استقرار نظام مدیریت دانش اعلام نمود. اینوتکس ایران علیرغم فاصله قیمتی بسیار زیاد با سایر پیشنهاددهندگان، به دلیل امتیاز فنی بالا به عنوان مشاور این پروژه بزرگ انتخاب شد.
در جلسه آغازین پروژه، ضمن معرفی مدیران حساب طرفین و کارشناسان مدیریت پروژه، به مرور درس آموخته های طرفین از اجرای پروژه هایی در این مقیاس یا موضوع مشابه پرداخته شد و اقدامات فازهای ابتدایی با حضور ناظر پروژه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
اینوتکس ایران در پی استقرار موفقیت آمیز نظام مدیریت دانش در شهرداری مشهد، دومین تجربه خود را در شهرداری یک کلانشهر در شهر اصفهان پیش رو دارد. این پروژه برای مدت 14 ماه برنامه ریزی شده است و مجموعه ای از آخرین روش ها و متدهای مشاوره ای اینوتکس در حوزه سازمان های خدماتی را به همراه سامانه های یکپارچه دانش رای ون در بر دارد.
لازم به ذکر است پروژه استقرار نظام مدیریت دانش در شهرداری اصفهان توسط شرکت اینوتکس ایران و با همکاری پژوهشی جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان دردست اجراست.