آخرین روندهای مدیریت دانش در سال 2016 – قسمت سوم

فهرست مطالب

دقیقه زمان تقریبی مطالعه

نرم افزارهای قدرتمند مدیریت دانش هر روز حرفه ای تر و کاربردی تر می شوند و برای پاسخ به نیازهای مشتریان توسعه می یابند تا چالش های بزرگتری را با روش های بدیع و نوآورانه حل کنند. در قسمت اول و قسمت دوم از آخرین روندهای مدیریت دانش در سال 2016، به ده روند مهم در نرم افزارهای مدیریت دانش اشاره کردیم. در این قسمت 5 روند آخر را با هم بررسی می کنیم.

آخرین روندهای مدیریت دانش – شماره 11: نرم افزار مدیریت دانش، تامین کننده و مشتری را در برمی گیرد

هر چه فرایندهای کسب و کار پیچیده تر شده و پارادایم های جدیدی مانند نوآوری باز، زنجیره تامین و … اهمیت و کاربرد بیشتری پیدا می کنند، گستره ذینفعان مستقیم سیستم های مدیریت دانش از صرفا کارکنان به سمت و سوی مشتریان و پیمانکاران نیز می رود. نرم افزارهای پیشرفته مدیریت دانش امکاناتی به شما می دهد که ذینفعان بیرونی هم بتوانند به سادگی دانش خود را به اشتراک بگذارند.

آخرین روندهای مدیریت دانش | مشتری و تامین کننده هم مشارکت داده می شوند

آخرین روندهای مدیریت دانش – شماره 12: به روزرسانی پیوسته و مرتب

دیگر دوران فروش های بزن و در رویی در حوزه نرم افزار تمام شده است. مشتری نیازمند توجه و مراقبت است خصوصا زمانی که در مورد نرم افزار مدیریت دانش صحبت می کنیم. نرم افزارهای مدیریت دانش به طور پیوسته و مرتب بر اساس تجربه کاربران و رفتارهای آن ها، بررسی شده و توسط شرکت های ارائه دهنده، بهبود پیدا می کنند. گاهی این به روزرسانی ها به چند بار در روز هم می رسد؛ این توجه ویژه در کنار قابلیت های نوآورانه ای که روز به روز به این سیستم ها اضافه می شود همواره کاربران را مشتاق کار با این سیستم ها کرده و از سوی دیگر، امکانات جدید ارائه شده، بهره وری را افزایش می دهد.

آخرین روندهای مدیریت دانش - به روزرسانی مستمر

آخرین روندهای مدیریت دانش – شماره 13: مقیاس پذیری و قابلیت شخصی سازی بیشتر می شود

اکثر شرکت ها در سال های گذشته، نرم افزارهای مدیریت دانش را مثل لباس های فری سایز ارائه می کردند و برخی هنوز هم به این امر اشتغال دارند! نرم افزارهایی که به همه سازمان ها با قابلیت های یکسان و بدون امکان اعمال تنظیمات، شخصی سازی یا تغییر توسط مشتری ارائه می شود. اما آیا واقعا در واقعیت می توان از چنین سیستم های نرم افزاری استفاده کرد. سازمان شما منحصر به فرد است و شما نیاز به نرم افزاری مدیریت دانشی دارید که بر تن سازمان شما بنشیند نه بر تن هر سازمانی.

با تکامل نرم افزارهای مدیریت دانش ، قابلیت شخصی سازی یا Customization آن ها بهتر می شود تا در هر مرحله ای از بلوغ مدیریت دانش که باشید و برای هر بخشی از سازمان خود، سناریوهای مناسب مدیریت دانش را اجرا کنید.

آخرین روندهای مدیریت دانش - شخصی سازی نرم افزار
قابلیت شخصی سازی و تعریف سناریوهای خاص سازمان شما، چیزی است که نباید از آن کوتاه بیایید

آخرین روندهای مدیریت دانش – شماره 14: مدیریت دانش و پشتیبانی از مشتریان

پشتیبانی و ارائه خدمات به مشتریان مساله بسیار مهمی است. از آن جا که اغلب سازمان ها از نرم افزار مدیریت دانش برای نگهداری اطلاعات محصول و خدمات خود استفاده می کنند، این نرم افزار، فضای مناسبی برای ارائه خدمات پشتیبانی به مشتریان نیز به شمار می رود؛ از این روست که بسیاری نرم افزارهای مدیریت دانش به دنبال این هستند که یا بتوانند در پشتیبانی از مشتریان نقش مستقیم بازی کنند یا امکان اتصال و ارائه سرویس به سیستم های خدمات مشتریان را داشته باشند.

تسهیل پشتیبانی از مشتریان با نرم افزارهای مدیریت دانش

آخرین روندهای مدیریت دانش – شماره 15: مشکلات کاربران سریع تر و راحت تر حل می شود

کوزه گر از کوزه شکسته آب نخواهد خورد. سیستم های مدیریت دانش هر قدر هم خوب طراحی و توسعه داده شده باشند؛ ممکن است باگ ها یا مشکلاتی داشته باشند؛ مهم این است که مشکلات و باگ ها هر چه سریع تر پیدا شده و حل شوند، از این رو یکی از روندهای جالب، اضافه کردن امکانات ثبت تیکت (Ticketing) و پشتیبانی از مشتری درون خود نرم افزارهای مدیریت دانش است.

آخرین روندهای مدیریت دانش - پشتیبانی درون برنامه ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *